3 herenschoenen trends voor de winter 2021

Elk seizoen zijn er weer nieuwe trends als het gaat om schoenen en sneakers. De zomermaanden zijn weer voorbij en het is nu de hoogste tijd om te kijken wat er deze winter allemaal in de mode is. Het is vaak lastig om alle trends bij te houden. Om je een handje te helpen hebben wij de drie belangrijkste herenschoenen trends voor deze winter op een rijtje gezet.

Kleuren

Net als afgelopen zomer zal ook deze winter erg kleurrijk zijn door de multicolor trend. De multicolor trend houdt in dat er veel verschillende kleuren worden gebruikt. Het draait dus niet om een vrolijk kleurtje, maar het is juist leuker als meerdere kleuren met elkaar worden gecombineerd. Deze trends past perfect bij een neutrale outfit, aangezien hieronder schoenen nog meer opvallen. Valentino schoenen zijn vaak schoenen die onder deze trend passen. Ook kan je ervoor kiezen om schoenen zelf te ontwerpen bij bijvoorbeeld Nike.

Retro

Elk jaar zijn de klassieke schoenen weer in de mode. Ook deze winter zullen de retro schoenen weer helemaal in zijn. Het voordeel van deze tijdloze schoenen is dat ze onder elke outfit passen en bijna elke man wel één of meerdere paren in zijn kast heeft liggen. Denk bij deze schoenen aan de welbekende Allstars of Stan Smith schoenen van Adidas.

Dierenprints

Dierenprints waren onder dameskleding en schoenen al jaren helemaal het ding. Nu zien we deze trend ook terug bij de mannen. Vooral de krokodillenprint wordt gezien als een luxe print waarin leer mooi uitkomt. Deze trend zien we dan ook steeds vaker terugkomen onder deftige schoenen, maar ook bij sneakers zien we het steeds meer. Het leuke aan deze trend is dat de kleuren vaak erg uniek zijn en dus opvallen bij jouw outfit.

Ga voor de mooiste schoenen en sneakers naar www.shoebaloo.nl.

Ook interessant voor je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *